Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Κοντά στους ανθρώπους στο Αρκαλοχώρι η Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος Σητείας

 

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν , όπως το συνηθίζουν άλλωστε εδώ και χρόνια σε όλες τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι της Κοινωνικής Κουζίνας  Ο Άλλος  Ανθρωπος Σητείας, που χωρίς κανένα δισταγμό και δεύτερη σκέψη, μάζεψαν τα πράγματα τους και πήγαν εκεί που προέκυψε αιφνιδιαστικά ανάγκη.
 Στο Αρκαλοχώρι δηλαδή και τους κατοίκους που βρέθηκαν ξαφνικά να προσπαθούν να περάσουν τις μέρες τους έξω από  τα κατεστραμμένα σπίτια τους ή η εύλογη ανησυχία τους ανάγκασε να μεταφερθούν σε σκηνές με τα απολύτως στοιχειώδη-ή ακόμα και χωρίς αυτά.
Η σίτιση, δεν είναι δεδομένη σε τέτοιες καταστάσεις και ο Άλλος Ανθρωπος μπορεί , και το κάνει από σήμερα , να προσφέρει φαί σε 400 άτομα του οικισμού που ταλαιπωρείται από τον Εγκέλαδο.
Η Κοινωνική Κουζίνα  Ο Άλλος Ανθρωπος Σητείας , δεν είναι απλώς ένας τίτλος. Είναι προσφορά, και είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων που αποφασίζει ποιο είναι το σημαντικό για αυτούς -είναι η αλληλεγγύη σε όλες τις πτυχές και τις εκφάνσεις της.
Ευτυχώς ,αυτή η ομάδα βρίσκει συμπαραστάτες στην προσπάθεια  της , και τώρα είναι ο Αντιδήμαρχος Αρχανών κ.Δακανάλης,ο επιχειρηματίας κ.Φουντουραδάκης, η γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία συμπολίτης μας Γεωργία Πασπαλαράκη, η Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου και ο Διοικητής της  Αντιπλοίαρχος Π. Ε. Παναγιώτης Καλαθάκης.
Η Κοινωνική Κουζίνα, που θα μείνει στο Αρκαλοχώρι μέχρι την Κυριακή, χρειάζεται βοήθεια και στήριξη για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες αυτής της κακής συγκυρίας.
Οποιος μπορεί, όπως μπορεί και ότι μπορεί.
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας