Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για Ιωαννίδειο δρόμο

 https://i0.wp.com/104fm.gr/cms/wp-content/uploads/ioannidis2.jpg

Τα μέλη του ο Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ., με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της διοργάνωσης του 40ου Ιωαννίδειου Δρόμου, που έλαβε χώρα στις Λιθίνες την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στη μνήμη του ήρωα Ιωάννη Ιωαννίδη, αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτήν την εκδήλωση μνήμης.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Λιθινών και την Τοπική Κοινότητα Λιθινών για την άψογη συνεργασία, το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ε.Δ.Ε.Α.Κ. για την καθοριστική συμβολή τους στην ασφάλεια των αθλητών, την οικογένεια του Ιωάννη Ιωαννίδη για την παρουσία, τη στήριξη και τη χορηγία τιμητικών επάθλων στους νικητές, την κ. Χατζάκη Χριστίνα και την κ. Παπαβασιλείου Νεκταρία και τις εταιρίες Frezyderm και Vechro Paints για τη χορηγία τους.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές και τα αθλητικά σωματεία από όλη την Κρήτη που συμμετείχαν στον αγώνα, καθώς και σε όλους τους εκπροσώπους του Δήμου Σητείας που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μνήμης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στις Λιθίνες και συμμετείχαν στην εκδήλωση.    

Συνολικες προβολες σελιδας