Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δενδοφύτευση στον Κολονέλο στις 19/09, μια πρωτοβουλία του Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης

 

Πρωτοβουλία υπέρ του περιβάλλοντος από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, που διοργανώνουν εθελοντική δράση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στην Σητεία, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους δημότες για την δενδροφύτευση του χώρου απέναντι από το κατάστημα Χαλκιαδάκης στον Κολονέλο.

Πρόκειται για ακόμα μια δράση κοινωνικής ευθύνης από την αλυσίδα Χαλκιαδάκης που αποδεικνύει πως δεν δρα επικοινωνιακά και περιστασιακά σε ο τι αφορά με την προστασία της φύσης και την ανάδειξη των νυν πολικών και πρακτικών για να μειωθεί το οικολογικό μας αποτύπωμα στην επιβάρυνση του.

Ετσι, η κίνηση για την δενδροφύτευση στον Κολονέλο, που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας, έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς από την αλυσίδα Χαλκιαδάκη εφτά μεγάλων και δέκα μικρών μπλε κάδων ανακύκλωσης που έχουν παραληφθεί από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ελένη Πλατανάκη και η τοποθέτηση τους θα οδηγήσει περισσότερους πολίτες στην πρακτική τη ανακύκλωσης.

Η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος , με δράσεις σε  συνεργασία με τους τοπικούς φορείς  είναι σταθερός στόχος της αλυσίδας Χαλκιαδάκη, που δεν αναδεικνύει μόνο την κοινωνική ευθύνη, αλλά την κάνει πράξη.

Για την δωρεά  των κάδων ανακύκλωσης, έχει δημοσιευτεί λεπτομερές ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες στην σελίδα μας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας