Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Σητεία: Αστυνομικοί συνόδευσαν τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο – Η ευχαριστήρια επιστολή του πατέρα

Ευχαριστεί τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην κινητοποίηση

Με μία συγκινητική επιστολή ένας πατέρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τη βοήθεια που του έδωσαν όταν έπρεπε επειγόντως να μεταφέρει το τραυματισμένο παιδί του στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το συμβάν έτρεξαν στο σπίτι της οικογένειας και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του πατέρα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου στην περιοχή της Σητείας. Ο 9χρονος τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του και οι αστυνομικοί διευκόλυναν την κυκλοφορία για τη μεταφορά του.

Ο μικρός διεκομίσθη με ασφάλεια στο νοσοκομείο και ο πατέρας με επιστολή του προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ευχαριστεί όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν αλλά και στο ενδιαφέρον που έδειξαν για την πορεία της υγείας του παιδιού του.

 

 

Με επιστολή του στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, πολίτης από τη Σητεία , στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου του Γ΄ Αστυνομικού Σταθμού Β.Ο.Α.Κ. καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, για την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση τους στη μεταφορά του τραυματισμένου υιού του στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
📍Συγκεκριμένα την 05.08.2021, ο 9χρονος γιος του τραυματίστηκε στην οικία τους στη Σητεία. Η σοβαρότητα της κατάστασης του όμως απαιτούσε άμεσα τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
📍Αφού ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Γ΄ Αστυνομικού Σταθμού Β.Ο.Α.Κ. οι οποίοι συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο της οικογένειας με το τραυματισμένο παιδί και διευκόλυναν τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
📍Επίσης όπως αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή, οι αστυνομικοί που συνόδευσαν το παιδί καθώς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την οικογένεια το ίδιο βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγεία του παιδιού, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους και το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας.
🚓👲 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, του Γ΄ Αστυνομικού Σταθμού Β.Ο.Α.Κ. καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Σητεία για την άμεση ανταπόκριση τους.

 

Πηγή : Cretapost.gr

 

 


Συνολικες προβολες σελιδας