Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήριο Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος»


Τα μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος», με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Αυγούστου στο Άλσος Χλουβεράκη, ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι:

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ., καθώς και τη κ. Γιαννακάκη Μαρία που ενέταξαν την εκδήλωση στο πρόγραμμα των Κορναρείων 2021.

Τους μουσικούς κ. Πασχαλάκη Στέργιο (βιολί), κ. Σπυριδάκη Μιχάλη (λύρα), κ. Νικάκη Δημήτρη (λαούτο), κ. Ραπάνη Νίκο (κιθάρα) και κ. Δημήτρη Δελή (νταουλάκι), καθώς και το χορευτικό συγκρότημα της κ. Ευαγγελίας Βεζυράκη και κ. Γιώργου Λεντάρη για την αφιλοκερδή προσφορά τους για την ενίσχυση του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Σητείας.

Τον Μιχάλη Πουλά για τη φωτογραφία της αφίσας της εκδήλωσης.

Την Liz Drummond και τον Derek Boyd για τις εξαιρετικές φωτογραφίες από τη βραδιά της εκδήλωσης.

Τον Διονύση Κριθαράκη για την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό της εκδήλωσης.

Τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας και τον ραδιοφωνικό σταθμό Style 100 για τη δημιουργία του σποτ της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σητείας, καθώς και όλους τους Σητειακούς και τους επισκέπτες της πόλης μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην ενίσχυση του Προοδευτικού Συλλόγου και του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου της πόλης μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην παρουσίαση του βιβλίου το βιβλίο της οικογένειας του αείμνηστου αρχαιολόγου Νίκου Π. Παπαδάκη «Κουφονήσι: Το νησί της πορφύρας», την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και ώρα 20.00 στα Ενετικά Τείχη (περιοχή πάπιες) της Σητείας.

Συνολικες προβολες σελιδας