Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Αυξημένη η κίνηση στη Σητεία, ήρεμα κύλησαν οι ημέρες του Δεκαπενταύγουστου

Ήρεμα κύλησαν σε γενικές γραμμές οι ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στην Σητεία παρά την αυξημένη σε όλη την ευρύτερη περιοχή κίνηση. Χθες στην διάρκεια της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης της Επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη έγινε μία αποτίμηση των τελευταίων ημερών, κατεγράφη η υπάρχουσα κατάσταση και συζητήθηκαν εξελίξεις σε τρέχοντα ζητήματα.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Ζερβάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, τόνισε ότι η Κοίμηση της Θεοτόκου εορτάστηκε με τον δέοντα σεβασμό, με πλήθος πολιτών να προσέρχονται τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα στους φερώνυμους ιερούς ναούς. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αυξημένη επισκεψιμότητα των ημερών στην ευρύτερη περιοχή, στην αυξημένη κίνηση στους δρόμους, στα καταστήματα, στις παραλίες σε όλη την έκταση του Δήμου, αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Όλα αυτά δημιούργησαν μία θετική εικόνα.

Η αυξημένη επισκεψιμότητα σε όλο το Δήμο αυτές τις ημέρες, όπως επισημάνθηκε, δημιουργεί και επιπλέον υποχρεώσεις και ανάγκες στους τομείς του κυκλοφοριακού, της ύδρευσης, της καθαριότητας κλπ. Όλες οι υπηρεσίες υπερβαίνουν εαυτό αυτή την περίοδο, όπως τόνισε ο κ. Ζερβάκης, προκειμένου να παράσχουν τις ανάλογες υπηρεσίες στους πολίτες.

Λόγω των αυξημένων αναγκών σημειώθηκαν και κάποια θέματα υδροδότησης, ωστόσο άμεσα επιλύθηκαν. Εξάλλου τόσο ο Δήμος, όσο και οι υπηρεσίες και οι αρχές της περιοχής βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, εντείνοντας τη δράση τους. «Και ζητούμενο», τόνισε ο κ. Ζερβάκης, «είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή εικόνα για τον τόπο, κάτι στο οποίο χρειάζεται η συμβολή όλων των πολιτών, προκειμένου και οι επισκέπτες να βιώσουν την φιλοξενία της περιοχής, η οποία ήταν και είναι χαρακτηριστικό της γνώρισμα και να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις από τις διακοπές τους στον τόπο μας».

Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος εστίασε στην αναγκαιότητα συνέχισης και εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, όπως σημείωσε, αφού, όπως έχει αποδειχθεί, από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

 

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας