Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Γιώργος Αλεβίζος - Επιτέλους!!!! Ονοματοδοτήθηκε ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Επιτέλους!!!! Ονοματοδοτήθηκε

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Ύστερα από διετή μαραθώνια προσπάθεια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, λόγω της παρελκυστικής εκνευριστικής τακτικής από την καθ’ ύλην αρμόδια Δημοτική Αρχή – λιμενικό Ταμείο, επιτέλους η εθιμοτυπικά λεγόμενη Πλατεία Τελωνείου θα ονομάζεται

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το ποθητό αποτέλεσμα αποκλειστικά πιστώνεται στο μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας Λεωνίδα (Δάκη) Τερζή, ο οποίος με απλές αλλά μεθοδικά στοχευμένες κινήσεις μέσω του αρμοδίου Λιμενικού Ταμείου Σητείας, σε διάστημα λίγων ημερών κατάφερε να έχουμε την πολυπόθητη απόφαση της ονοματοδοσίας του χώρου, όπου οι Πρόσφυγες Μικρασιάτες λιμενεργάτες έχυσαν οκάδες ιδρώτα σε ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι στο αίμα του Λεωνίδα Τερζή υπερτερούν τα μικρασιατικά αιμοσφαίρια.

Όπως προβλέπει το Καταστατικό του Συλλόγου, οφείλουμε να αναδεικνύουμε τις αρετές των μελών μας, να υποστηρίζουμε κάθε κοινωφελή προσπάθειά τους.

Θυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας Τερζής, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, συμμετέχει στο Συνδυασμό Θοδωρή Πατεράκη. Θα αναφερθούμε μελλοντικά και σε άλλες στοχευμένες κοινωφελείς ενέργειες του Λεωνίδα.

Θυμίζουμε ακόμη ότι επί Δημαρχίας Νίκου Κουρουπάκη, εκτός του ίδιου και οι συνεργάτες του Κατερίνα Ζερβάκη. Μαν. Μαυρομματάκης, Μανώλης Τσιφετάκης, είχαν θετικά ενεργήσει για παρόμοια θέματα του Συλλόγου μας. Και πάλι τους ευχαριστούμε.

Για να προλάβουμε αντίρροπες σκέψεις: Ο ενεργός πολίτης είναι χρήσιμος. Ο ανενεργός είναι άχρηστος.

Λεωνίδα, εκ μέρους όλων των Μικρασιατών ζώντων και απελθόντων σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ας επικαλεσθούμε πάλι τον Βιτσέντζο Κορνάρο, τον πάντα επίκαιρο:

«Όπου ναι ανθρώποι και φελού κι έχουν αντρειά και γνώση

μην τους ξορίζου γιατ’ αυτοί το θέλω μετανοιώσει».

 

Γιώργος Αλεβίζος

Πρόεδρος

Μικρασιατών Ποντίων  και

Αρμενίων Σητείας

 

Πηγή : Style 100Fm

 

Συνολικες προβολες σελιδας