Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Να προβούν στον καθαρισμό των οικοπέδων τους

 

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας ανακοινώνεται ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου σχεδόν καθημερινά δέχεται οχλήσεις από δημότες ότι παρακείμενα ή γειτνιάζοντα οικόπεδα, τόσο εντός της πόλης της Σητείας,

όσο και σε κοινότητες αλλά εκτός σχεδίου, δεν έχουν αποψιλωθεί – καθαριστεί από τους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τις οδηγίες της γγ γραμματείας ΠΠ αλλά των συνεχόμενων δελτίων τύπου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, πρίν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Η παραπάνω ολιγωρία – παράλειψη εγκυμονεί αφ’ ενός σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς και αφ’ ετέρου εστία μολύνσεως με δυσάρεστα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία.

Έστω και καθυστερημένα επειδή τα πάντα είναι ρευστά ως προς τις καιρικές συνθήκες και επειδή είμαστε ακόμα σε θερινή περίοδο με ότι αυτό συνεπάγεται παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αυτών των οικοπέδων ή και παλαιών κατοικιών να προβούν στις δέουσες ενέργειες.

Είναι ιερή υποχρέωση τους να επιληφθούν της όλης εκκρεμούσας κατάστασης έναντι των λοιπών δημοτών, οι οποίοι δε φταίνε σε τίποτα.

Αϊλαμάκης Γιώργος

Αντιδήμαρχος ΠΠ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας