Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Σε καλό δρόμο είναι οι διαδικασίες για την εξεύρεση χώρων πάρκινγκ στη Σητεία -θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο δημαρχείο

 

Στην διάρκεια της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης της Επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη με αφορμή και τη συζήτηση για τα κυκλοφοριακά θέματα ο κ. Ζερβάκης

ενημέρωσε ότι σε καλό δρόμο είναι οι διαδικασίες για την εξεύρεση χώρων πάρκινγκ, καθώς και ότι με την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιόδου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Δημαρχείου Σητείας, στον υφιστάμενο χώρο στάθμευσης απέναντι από το ΚΕΠ.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ στην κατεύθυνση αυτή έχουν εντοπιστεί οικόπεδα πολύ κοντά στο σημερινό παρκινγκ και η Δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες προκειμένου μέσω της ενοικίασης των χώρων και της κατάλληλης διαρρύθμισής τους να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν.

«Δε γίνεται να ξεκινήσει μία διαδικασία κατασκευής ενός νέου Δημαρχείου και να μην έχουμε προβλέψει τί θα γίνει με τους χώρους στάθμευσης. Θεωρώ ότι εντός των ημερών θα ευοδωθούν οι προσπάθειες, ώστε να ξεκινήσουμε σιγά -σιγά την διαδικασία της διαμόρφωσης και να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους συνδημότες μας», πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Επίσης ο κ. Ζερβάκης υπενθύμισε ότι με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος των χώρων στάθμευσης αυτήν την περίοδο και με ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου χωροθετήθηκε ένα τμήμα του Λιμανιού της Σητείας -δίπλα από το γνωστό ως «πεζόδρομος πάπιες»- που έχει τη δυνατότητα στάθμευσης περίπου 35 οχημάτων. Πρόκειται για ένα χώρο, που μπορούν να χρησιμοποιούν ντόπιοι και επισκέπτες.

  

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας