Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση για την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ για την επιδότηση των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς και στο ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Σητείας

 Εγγραφές στους παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ενημερώνει όσες και όσους ενδιαφέρονται  να συμμετέχουν στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022» ώστε να επιδοτηθούν για τη φιλοξενία των βρεφών και νηπίων τους, στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας και των παιδιών με αναπηρίες στο (υπό διαδικασία αδειοδότησης)  ΚΔΑΠ-μεΑ,

ότι oι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ, που υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,  με διαπιστευτήρια  του TAXISNET,  αρχίζουν την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και λήγουν την Τρίτη 3  Αυγούστου 2021.

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ αναφέρει:

H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2021 – 2022»

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους  Μητέρες βρεφών, προ -νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία  Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία  Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση,  Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία είναι ανάδοχοι γονείς, με ενεργή αναδοχή στο Εθνικό Μητρώο Εγκεκριμένων Αναδόχων. που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα τέκνα τους /άτομα που έχουν την κηδεμονία, σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως 03/8/2021 και ώρα 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf. Κάθε ενδιαφερόμενο άτομο για να συμμετάσχει, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου.

Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Στο  τηλέφωνο  του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. 2843023775 και ώρες 08:00-10:30

Στο 2843029153, κα Κρασαδάκη Ειρήνη  από τις 10:30. έως τις 15:00

Εκ  του  Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Συνολικες προβολες σελιδας