Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Επιδοτήσεις: Πότε θα καταβληθούν - Τι θα γίνει με τους νέους αγρότες (Video)

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2021-04-14/epidotiseis.jpgΤι είπε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Μέσα στον Ιούνιο θα βρεθεί στην Κρήτη στα πλαίσια της διαβούλευσης για την κοινή αγροτική πολιτική τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV

ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός. Ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στις επαφές που θα έχει στο νησί τονίζοντας ότι στόχος είναι βρεθεί και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες.

 

Παράλληλα ο κ. Λιβανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο φέτος οι επιδοτήσεις να δοθούν και νωρίτερα τονίζοντας ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ τρέχει για να διορθώσει λάθη και να καλύψει όλες τις εκκρεμότητές όσον αφορά το ζήτημα των ενισχύσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά στα πλαίσια της εκπομπής έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και στα προγράμματα επιδότησης για νέους αγρότες μέχρι 40.000 ευρώ, με τους αγρότες της Κρήτης όμως να ζητούν να μπορούν να γίνουν κανονικά οι μεταβιβάσεις από το εθνικό απόθεμα. Πάνω σε αυτό το ζήτημα ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στον βασικό σχεδιασμό του υπουργείου για στήριξη των νέων αγροτών με οικονομικά κίνητρα που θα βοηθήσουν την «απογείωση» του πρωτογενούς τομέα κάνοντας λόγο ακόμα και για διεύρυνση αυτών των προγραμμάτων στήριξης.

 

 

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας