Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κ. Κοκολάκης στον STYLE100: Τα τελευταία είκοσι χρόνια κανένας δεν ασχολείται με τα προβλήματα του αθλητισμού (βιντεο)

 

 Δυο χρονιές χαμένες , λόγω των περιοριστικών μέτρων  στον αθλητισμό εξαιτίας της πανδημίας, μετρά η ΝΙΚΗ Σητείας που όμως επιμένει να διεκδικεί μια δυναμική παρουσία παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένη στον στόχο κατάκτησης  του πρωταθλήματος και αναβάθμισης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, όπως τόνισε, μιλώντας στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη ο πρόεδρος του ιστορικού  αθλητικού σωματείου Κωστής Κοκολάκης.

Στην εκπομπή, συμμετείχε, όπως κάθε Δευτέρα, ο καλός γνώστης του αθλητισμού (και όχι μόνο)Νίκος Κοζυράκης.

Κλείνοντας τα εβδομήντα χρόνια παρουσίας στον αθλητικό χώρο, η ΝΙΚΗ Σητείας, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα που χρονίζουν και η λύση τους ολοένα και μετατίθεται προς τα πίσω(το γήπεδο και τα περίφημα πλέον τοιχία του, η τοποθέτηση κουλουάρ, η εξωτερική περίφραξη ) με τον Κωστή Κοκολάκη να σημειώνει πως με τα προβλήματα του αθλητισμού κανένας δεν ασχολείται τα τελευταία είκοσι χρόνια ή, όποιος ασχολείται το κάνει ευκαιριακά. Υπήρξε και  προσωπική αιχμή προς τον Λεωνίδα Τερζή που, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, ενώ είχε πάρει μέρος σε σύσκεψη για τον αθλητισμό, τον περασμένο Γενάρη, με την συμμετοχή εκπροσώπων  των σωματείων και του προέδρου του ΔΟΚΑΣ, μετά επέλεξε να κουνήσει το δάχτυλο προς τους υπόλοιπους , ενώ εμφάνισε ως δικές του προτάσεις, θέσεις της προεδρίας της ΝΙΚΗΣ .

Η ΝΙΚΗ, ατυχώς, αλλά όχι με δική της ευθύνη, με το ξεκίνημα των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, έχασε ένα αγώνα που είχε ακόμα να δώσει για να ολοκληρώσει την σεζόν, που με το θετικό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αποτέλεσμα, θα την ανέβαζε σε κατηγορία. Η διοίκηση του αθλητικού σωματείου, δεν έμεινε άπραγη, αντίθετα, «εξαντλήσαμε όλα τα δικονομικά μέσα», είπε ο κ. Κοκολάκης. Το αποτέλεσμα, παρέμεινε το ίδιο.

 

 

Σταθερός προσανατολισμός 

Παρόλες τις δυσκολίες, τις ατυχίες, τις κακές συγκυρίες και την αδιαφορία («πολιτική βούληση λείπει», είπε πολλές φορές ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ)το σθένος της διοίκησης και των παιχτών παραμένει μεγάλο και ο προσανατολισμός σταθερός:  Πιο καλά και πιο ψηλά.

Σε αυτό, βοηθούν και οι ακαδημίες που προετοιμάζουν τους μελλοντικούς παίχτες (κάποιους από αυτούς, έστω) και η δημιουργία της ΝΙΚΗΣ Σητείας Β , με τα εκατό παιδιά των ακαδημιών να παίζουν μπάλα και να δείχνουν το μέλλον.

Μάλιστα , τώρα που ανοίγει ο αθλητισμός κάπως (οι ακαδημίες ανοίγουν μόνο για παιδιά μέχρι 12 ετών ,κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από την εκπομπή), ο Νίκος Κοζυράκης εκτίμησε πως θα έρθει μα μεγάλη δικαίωση για την ΝΙΚΗ, τους ανθρώπους που την αποτελούν, όλους όσους την στηρίζουν, για την Σητεία ολόκληρη, τελικά.

Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της ΝΙΚΗΣ

Το καλοκαίρι, η ΝΙΚΗ θα μοιραστεί την γιορτή των 70 χρόνων της με τον κόσμο της Σητείας, με μια σειρά εκδηλώσεων που δεν θέλησε να αποκαλύψει σε όλο τους το εύρος ο κ. Κοκολάκης, αφού υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος ανατροπής των σχεδιασμών από την απρόβλεπτη εξέλιξη της πανδημίας.

 

Πάντως, εκείνο που σίγουρα θα γίνει, είναι μα μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με αποτύπωμα ένα στιγμιότυπα από την πολύχρονη παρουσία της ΝΙΚΗΣ. Ένα διήμερο αφιέρωμα, σε δημόσιο χώρο, μάλλον στον δημοτικό κήπο, που για να γίνει όσο το δυνατόν πληρέστερο, χρειάζεται την  βοήθεια των φίλων της ΝΙΚΗΣ.

Για αυτό και ο Κωστής Κοκολάκης, μέσα από την συχνότητα του STYLE κάλεσε πρώην και νυν παράγοντες, παίχτες, φίλους, οπαδούς που έχουν υλικό, να επικοινωνήσουν με την ΝΙΚΗ, στα γραφεία της.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας