Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Οδηγίες στη διαδικασία διενέργειας ελέγχου για covid-19 (self test) επί θετικού αποτελέσματος.

 

Οι μαθητές έως 16 ετών οι οποίοι υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για covid-19 (self test) και βρίσκονται θετικοί, πριν να προσέλθουν για επιβεβαίωση με rapid test στο Νοσοκομείο Σητείας θα πρέπει οι γονείς να επικοινωνούν με το Ιατρικό Προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής στα τηλέφωνα 28433-40320,321 προκειμένου να καθορίζεται ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής του.

Για τους μαθητές άνω των 16 ετών θα πρέπει οι γονείς να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 28433-40100 Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί και Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου να ενημερωθούν για το ωράριο και το χώρο λήψης επιβεβαιωτικού rapid test.
Οι υπόχρεοι για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις προς εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων που θα υποβάλλονται σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης τεστ για covid-19 (PCR) 48 έως 72 ώρες πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, θα επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28433-40100 ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου να τους προκαθορίζεται ραντεβού. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιδεικνύουν το σημείωμα κατάταξης τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο ταυτοποιητικό στοιχείο.

Οι υπόλοιπες πληθυσμιακές ομάδες που θα ενταχθούν στη διαδικασία διενέργειας self test ως προληπτικού ελέγχου για την εργασία τους, επί θετικού αποτελέσματος θα επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28433-40100 ζητώντας να μιλήσουν με υπεύθυνο του Τμήματος Λοιμώξεων προκειμένου να τους προκαθορίζεται ραντεβού για τη διεξαγωγή του επιβεβαιωτικού rapid test.

Παρακαλώ για τη τήρηση των παραπάνω οδηγιών προκειμένου να μη δημιουργείται συγχρωτισμός στο χώρο του Νοσοκομείου, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας και υγείας όλων των πολιτών.



Η Πρόεδρος Λοιμώξεων

ΚΑΤΑΞΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ 


Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας