Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Την Τετάρτη στο Μακρύ Γιαλό και την Πέμπτη στο Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

 

Μαζί της ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου

Στο πλαίσιο προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού της Κρήτης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη αναμένεται να βρεθούν την Τετάρτη & Πέμπτη (26 & 27/5/2021) στην Κρήτη και ειδικότερα στο Λασίθι.

Ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου και λόγω του ότι προτεραιότητά μας είναι η προώθηση του τουρισμού και των τουριστικών προϊόντων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος προσκάλεσε την Atalya Ein Mor, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη από τα τέλη Απριλίου με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών Τουριστικών προϊόντων μέσω της Ελληνικής γαστρονομίας.  Όλο αυτό το εγχείρημα θα επικοινωνηθεί μέσω θεματικών γαστρονομικών ενοτήτων, σε παραδοσιακά χωρία της Κρήτης και με την συμμετοχή αξιόλογων συμμετεχόντων τόσο από το Ισραήλ όσο και από την Ελλάδα

 

Δείτε το ακριβές πρόγραμμα της Υφυπουργού Τουρισμού και του Προέδρου του ΞΕΕ.

Τετάρτη  26/5/2021

 

09:00 – 09:30  DRIVE TO MAKRY GYALOS FOR CORONA TEST

09:30 – 10:00  CORONA TESTS

10:00 – 10:40  MAKRY GYALOS – ORINO(34 min.)

10:40 -14:00   WORKSHOP FAMILY FARM VILLAGE (Cooking,eating & drinking)HOST- THEPEOPLE OF ORINO

15:00 – 15:20  ORINO – SCHINOKAPSALA(16 min.)

15:20 – 16:45  KAFENION RAKITASTING + MAZÄTSHOST – NIKI & NIKKOS

18.30 – 22.00 DIASKARI BEACH WORKSHOP & DINNER

Πέμπτη 27/5/2021

10:00 – 15:15 TOPLOU MONASTERY – PRESENTATION OF WINE AND OIL PRODUCTS  – LUNCH

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας