Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του ν. Λασιθίου

Εννιά ασθενείς με κορονοϊο νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου. Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 1 ασθενής νοσηλεύεται στην κλινική κορονοϊού και άλλοι δυο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κορονοϊού.

Στο νοσοκομείο Ιεράπετρας ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών με κορονοϊό είναι 5 και στο νοσοκομείο Νεάπολης 1 ασθενής που βρίσκεται στην κλινική.

Στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης: στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 43 ασθενείς (27 στην κλινική και 16 στη ΜΕΘ-διασωληνωμένοι), στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται 24 ασθενείς (14 στην κλινική και 10 στη ΜΕΘ-διασωληνωμένοι), στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 36 (29 στην κλινική και 7 στη ΜΕΘ-διασωληνωμένοι) και τέλος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 10 ασθενείς (9 στην κλινική και 1 στη ΜΕΘ).

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας