Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Γιώργος Αλεβίζος - Η αναγνώριση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Αρμενίων

 

Μάιος 2021

Η αναγνώριση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Αρμενίων

 

Είμαστε ο μοναδικός Μικρασιατικός Σύλλογος, ο οποίος στα μέλη του περιλαμβάνει τους Αρμένιους Σητείας

.

Αφού από το 1915 έως το 1922 και μετέπειτα οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΙ μας από τους Τούρκους βίοι ήταν όμοιοι και παράλληλοι.

Τότε από τους 2.000.000 Αρμένιους γενοκτονήθηκαν οι 1.500.000. Τότε οι Χριστιανικοί πληθυσμοί της Μικράς Ασίας (Έλληνες, Πόντιοι, Ασσύριοι, Αλεβήτες) αντιπροσώπευαν το 25% του γενικού πληθυσμού. Σήμερα έχουν απομείνει 6-7.000 άτομα.

Ως ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ορίζεται η συστηματική εξόντωση μιας εθνότητας. Τελευταία, όπως των Εβραίων στη Γερμανία, των Ινδιάνων της Αμερικής, των Αρμενίων αλλά και όλων των Χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας.

Το σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ από τους Τούρκους στόχευε στην εξόντωση όλων των ανδρών ηλικίας 16-62 χρονών. Στην εξόντωση του σπέρματος.

Στόχευε στο δουλεμπόριο, στις σφαγές γυναικών, στην εξόντωση της μήτρας. Να μη ξαναγεννηθούν εντός Τουρκίας Χριστιανοί. Να ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ.

Συγκυριακά, εντός των 100 πρώτων ημερών διακυβέρνησής του, ο Αμερικανός Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάιντεν τήρησε την υπόσχεσή του. Αναγνώρισε την 24η Απριλίου 2021 την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων. Κάτι που οι προκάτοχοί του, Τραμπ, Ομπάμα, Κλίντον, Μπους, αν και είχαν υποσχεθεί δεν ολοκλήρωσαν.

Βέβαια οι συνθήκες για την «αναγνώριση» ήταν ευνοϊκές για τον Μπάιντεν. Αρνητικές για τον Τούρκο Ερντογκάν, τον οποίον είχε προειδοποιήσει και ενημερώσει ο Μπάιντεν.

«Η απόλυτη ισχύς απόλυτα διαφθείρει». Και αυτό αφορά τον σεϊχούλ-ισλάμη Ερντογκάν, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια των απολυτομοναρχών Ρεζά Παχλεβί (Ιράν), Σαντάμ Χουσεΐν (Ιράκ), Μουαμάρ Καντάφι (Λιβύη). Η διαδικασία αποκαθήλωσής του θα ολοκληρωθεί όταν ωριμάσει η διάδοχος κατάσταση. Για την οποία προαλείφονται ένας εκ των δημάρχων της Άγκυρας ή της Κωνσταντινούπολης. Τον Ποντιακής καταγωγής Ιμάμογλου προτιμούμε οι Έλληνες, ευελπιστούντες ότι θα αφαιρεθούν οι κουρτίνες από τα ψηφιδωτά του Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας.

Μετά την ανακοίνωση της αναγνώρισης της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Αρμενίων ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ερντογκάν Ιμπραχίμ Καλίν ψέλλισε «Οι πολιτικοί ΔΕΝ πρέπει να ασχολούνται με την ιστορία».

Αυτά καρντάς Ιμπραχίμ να τα πεις στον κομματικό σας εταίρο, τον αρχηγό του Εθνικιστικού κόμματος Τουρκίας. Το γερό-γκριζόλυκο Μπαχτσελί, ο οποίος πρόσφατα απείλησε ότι όπως το ΄22, θα μας ξαναπετάξει στη θάλασσα.

Μόνο που το 1922, όπως είχε δηλώσει ο Κεμάλ Ατατούρκ «Ο Ελληνικός στρατός δεν νικήθηκε από τον τουρκικό, αλλά προδόθηκε από την στρατιωτική ηγεσία του». Σήμερα οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις θεωρούνται ισχυρότερες από τις αποδυναμωμένες τουρκικές.

Ακούοντας ο Μπαχτσελί, ότι στη τελευταία διασυμμαχική άσκηση «Ηνίοχος» πρώτοι σε επίδοση ήρθαν οι Έλληνες αεροπιλότοι, βρυχάται σαν αγριόγατα. Όχι σαν γκριζόλυκος. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Κωνσταντινουπολίτης διπλωμάτης το 1920 σκιαγράφησε στον εξ απορρήτων του Ελευθερίου Βενιζέλου Κλέαρχο Μεσαρχάκη λέγοντας «Οι Τούρκοι όταν γυρίσεις τα οπίσθιά σου θα σε πηδήξουν. Αν του δείξεις τα εμπρόσθιά σου θα πάρουν δρόμο».

Οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό έπαψαν… να δείχνουν τα οπίσθιά τους:

  • Έχουν συνάψει ισχυρές αμυντικές συμμαχίες με γειτονικές χώρες και ΗΠΑ.
  • Οι εν Ελλάδι Αμερικανικές Βάσεις έχουν πολλαπλασιασθεί και αναβαθμισθεί. Ενώ η άλλοτε σημαντική για τους Αμερικανούς Βάση του Ιντσιρλίκ (Νότια Τουρκία) σταδιακά εγκαταλείπεται.
  • Σε κατάσταση πανδημίας ενώ το Ελληνικό δημόσιο χρέος αυξήθηκε, οι διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης σταδιακά αναβαθμίζουν τις προοπτικές για την Ελληνική οικονομία. Για φθηνό δανεισμό και προσέλκυση επενδύσεων.

Αντιθέτως η Τουρκία συνεχώς κατρακυλά. Στρατιωτικά και οικονομικά. Με πρόσφατη απόφαση Εντογκάν σχηματίζεται μισθοφορικός στρατός από Σύριους απεγνωσμένους μαχητές. Να ενισχύσουν τις Ουκρανικές δυνάμεις έναντι των Ρώσων του Πούτιν. Ενέργεια η οποία, πέραν της εύθραυστης λυκοφιλίας, Ρωσίας-Τουρκίας δεν θα περάσει «απαρατήρητη» από τη Λευκή Άρκτο. Τον Γκα-Κε-Μπε-τίστα Πούτιν.

Έχουμε ξαναγράψει, στρατιωτικά ο πλανήτης μας συνεχίζει να ελέγχεται από τις υπερδυνάμεις ΗΠΑ και Ρωσία. Τρίτος δεν χωρεί. Όσοι το επιχείρησαν καταστράφηκαν. Ο μεγαλοϊδεατισμός του Σουλτάνου Ερντογκάν για επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, εν τη γεννέσει του άρχισε να καταρρέει. Στρατιωτικά και κυρίως οικονομικά.

Κι όσο για τις έρευνες των υδρογονανθράκων που θα διασώσουν την οικονομία της χώρας του και της χώρας μας… «άπιαστα πουλιά δέκα στον παρά». Τώρα τι γίνεται που ο λαός απροκάλυπτα διαμαρτύρεται. Και «οργή λαού φωνή Θεού». Ο Θεός συγχωρεί. Ο λαός όχι.

 

Γιώργος Αλεβίζος

 

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας