Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Μ. Καρχιμάκης στον STYLE100:Δεν έγινε κανένα έργο στην περιοχή με πρωτοβουλία της ΝΔ(ηχητικό)

karxi

 

Αν δεν εμπεδώσουμε την πεποίθηση στον κόσμο πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούμε  με την δεξιά,  τα πράγματα είναι δύσκολα, λέει ο Μιχάλης Καρχιμάκης,

που διατυπώνει τη θέση πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα αντιδεξιό κόμμα , στο οποίο μπορούν να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι του που είχαν επιλέξει  τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους πως βρίσκονται απέναντι από τη  δεξιά και την ΝΔ.

Μιλώντας στον STYLE100 και στην εκπομπή του Κώστα Γραμμενίδη «Με το νι και με το σίγμα»,ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, τόνισε πως ο  Β. Βενιζέλος με την  επιλογή του να συνεργαστεί με τον Α. Σαμαρά,  αφού έριξε τον Παπανδρέου είναι υπόλογος στην ιστορία και την παράταξη.

Η Φώφη Γεννηματά,  σύμφωνα με τον ίδιο, έχει  αντιληφθεί πως είναι λάθος να ασκείται αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και όχι στον πολιτικό και ιδεολογικό  αντίπαλο του κινήματος  την ΝΔ που βρίσκεται στην κυβέρνηση και πήρε σαφή θέση κατά της υποψηφιότητας Λοβέρδου για την ηγεσία.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, άσκησε συνολική κριτική στην κυβέρνηση. Οπως είπε, όταν  κυβερνάς μια χώρα είναι θέμα πολιτικής επιλογής ποιους θέλεις να υπηρετήσεις, λέγοντας πως η ΝΔ εξυπηρετεί τους λίγους και όχι το σύνολο .Ακόμα και η πανδημία, έγινε ευκαιρία για μας είπε.

Ειδικά για  την  αυτοδιοίκηση προκάλεσε την ΝΔ να πει ένα μεγάλο έργο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πρωτοβουλία στελέχους της στο νομό Λασιθίου.

Για τα αυτοδιοικητικά και όσα έργα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ στην Σητεία με πόρους από την κεντρική κυβέρνηση, σημείωσε πως υπήρξε πάντα συνεργασία  με τις δημοτικές  αρχές, αλλά είναι κρίσιμος ο ρόλος ενός ισχυρού τοπικού παράγοντα που μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις και την καίρια στιγμή που πρέπει  να γίνει η επιλογή,  να παρεμβαίνει αποτελεσματικά για τον τόπο του.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm

 

Συνολικες προβολες σελιδας