Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Με τους Karmica , σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς περιορισμούς (βιντεο)

 

 Με την δική τους εκτέλεση του κλασικού λαϊκού  τραγουδιού του Απόστολου Καλδάρα «Συ μου χάραξες πορεία»  το συγκρότημα Karmica ,

δίνει την παρουσία σε μια άνυδρη καλλιτεχνικά περίοδο,  λόγω της πανδημίας, σε μια διασκευή που σέβεται τον δημιουργό και δίνει μια ανάσα ανανέωσης με φάνκι διάθεση .


Σίγουρα,  ανεβασμένη διάθεση,  κόντρα στον καιρό, από την Καλλιόπη Πολένα( «δικό μας» παιδί) και τον Θάνο Μπιλάλη που ήρθαν με τις μουσικές τους στο στούντιο του STYLE  100 και που μαζί με τον Θανάση Πολένα, αποτελούν την τριάδα των Karmica, ενός ανήσυχου συγκροτήματος που επικοινωνεί με τους σύγχρονους δημιουργούς και το κοινό  χωρίς περιορισμούς και κατηγοριοποιήσεις. Από ροκ στο έντεχνο  στο funky  και στις μπλουζ αποχρώσεις μέχρι  το ιταλικό τραγούδι, το συγκρότημα έχει ανοίξει πόρτα προς την Ευρώπη με τις περιοδείες και τις συναυλίες του,  γνωρίζοντας   και εκεί στο κοινό της Γερμανίας κυρίως , αλλά και του Βελγίου και  της Ολλανδίας,  την αναγνώριση και την καταξίωση.

Ανυπομονούν φυσικά να τελειώσει ο αποκλεισμός και οι περιορισμοί και να αρχίσουν  πάλι  να ταξιδεύουν με τις μουσικές τους.

Και να μας ταξιδεύουν.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας