Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Γιώργος Αλεβίζος: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

 

31/03/2021

Την 25η Μαρτίου η Πρόδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου διεμήνυσε: «Η δημοκρατία μας δεν συρρικνώνεται από την συγκυρία.»


Ταπεινά προσθέτουμε... και η φιλαλληλία δεν συρρικνώνεται. Ακολουθούντες την εθελοντική τακτική των τελευταίων χρόνων, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μικρασιατών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας πρόσφεραν στην Κιβωτό του Κόσμου τυποποιημένο παρθένο ελαιόλαδο  (132 λίτρα) φετεινής παραγωγής οι:

1. Γεωργικός Συνεταιρισμός Επάνω Πισκοπής Σητείας - 102 λίτρα

2. Τσιμιτάκης Εμμανουήλ - 10 λίτρα

3. Πηδηκτάκης Γεώργιος του Νικολάου - 10 λίτρα

4. Πηδηκτάκης Ιωάννης του Νικολάου - 10 λίτρα

Ευχαριστούμε τους δωρητές. Ιδιαιτέρως τον εντεταλμένο σύμβουλο του Συναιτερισμού Επάνω Πισκοπής, κύριο Μανώλη Μαγκώνη.
Την μεταφορά του ελαιόλαδου από Σητεία προς το πρακτορείο Ρέντη-Πειραιά ανέλαβε πρόθυμα και αχρεωστήτως η μεταφορική εταιρία του κου Σάββα Τσαντάκη (δίπλα στο Λύκειο Σητείας). Τον ευχαριστούμε θερμά.
Συγκινητικά μας ευχαρίστησε η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου, Πρόεδρος της Κιβωτού, κυρία Σταματία Γεωργαντή. Η γλυκύτατη μητέρα όλων των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου. Σε συνάντηση μας κρατήσαμε τον απλό λόγο της «για να πάρεις αγάπη, πρέπει πρώτα να δώσεις αγάπη».
Για λόγους αρχής παραθέτουμε την απαντητική επιστολή της Κιβωτού, ευχόμενοι και του χρόνου καλή σοδειά.

Γιώργος Αλεβίζος

 

29/03/2021

 

Πρoς : Σύλλογο Μικρασιατών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας,
Υπόψιν κ. Γεώργιου Αλεβίζου

 

Αγαπητοί Συμπαραστάτες,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την προσφορά σας δωρεά σεβαστής ποσότητας ελαιόλαδου, για την ενίσχυση του έργου μας. Συγκεκριμένα, προσέφεραν ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Επάνω Πισκοπής Σητείας 102 λίτρα, ο κύριος Εμμανουήλ Τσιμιτάκης 10 λίτρα, ο κύριος Γεώργιος Πηδηκτάκης 10 λίτρα και ο κύριος Ιωάννης Πηδηκτάκης 10 λίτρα. Η προσφορά σας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί μέσα σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω του κορονοϊού μας σκεφτήκατε και προχωρήσατε στην προσφορά σας.
Αυτή η πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε με αμείωτη την ένταση της στήριξης και ενδυνάμωσης των παιδιών που φιλοξενούμε έχοντας την γονική μέριμνα και επιμέλεια αλλά και των μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν προστρέξει σε βοήθεια στην Κιβωτό μας.
Όπως γνωρίζετε στηρίζουμε περίπου 580 παιδιά σε Αθήνα, Πειραιά, Άνοιξη, Πωγωνιανή, Κόνιτσα, Χίο, Βόλο και Καλαμάτα, γι’ αυτό και είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.
Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ιδιαίτερα από τα παιδιά μας, για τα ευγενικά σας συναισθήματα και την αλληλεγγύη σας προς το απροστάτευτο παιδί και την μόνη μητέρα.
Καθώς η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων, ιδιαίτερα σ’ αυτήν την περίοδο όπου έχουν μειωθεί οι δωρεές, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας.
Ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος έλεγε: «Όποιος δίδει το χέρι προς βοήθεια του πλησίον του, λαμβάνει τον βραχίονα του Θεού σε βοήθειά του».
Ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας και να λαμβάνετε τον βραχίονα του Θεού σε κάθε σας βήμα!

 

Σταματία Γεωργαντή
Πρόεδρος
Κιβωτός του Κόσμου

 

Ενισχύστε μας καλώντας από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο 19828 (χρέωση 2,48 €/κλήση) ή στέλνοντας μήνυμα στο 19828 (2,48€/sms) ή καλώντας στο 90111170170(3,71€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).
Φροντίδα, Αγάπη, Στέγη & Εκπαίδευση για τα άπορα παιδιά και την απροστάτευτη μητέρα

 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας