Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Παύλος Χριστοδουλάκης: 48ωρη απεργία των εργαζόμενων του ΕΦΚΑ

  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου κ Παύλος Χριστοδουλάκης μιλώντας στο σταθμό μας αναφέρθηκε στην 48ωρη απεργία

των εργαζόμενων του ΕΦΚΑ σήμερα Τρίτη 6 και αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου 2021.

Οι εργαζόμενοι στον e-ΕΦΚΑ και σε όλους τους φορείς Κοινωνικής Πολιτικής δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να αποτρέψουν κάθε διαδικασία μερικής ή ολικής ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Ασφάλισης, απαιτώντας παράλληλα αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο Ομοσπονδίες στα ασφαλιστικά ταμεία, ΠΟΠΟΚΠ και ΠΟΣΕ ΙΚΑ, αποφάσισαν πολύπλευρες και δυναμικές κινηματικές δράσεις, αρχής γενομένης με την 48ωρη απεργία, σήμερα Τρίτη 6 και αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου 2021. Στο πλευρό τους, τόσο για την υπεράσπιση της υπόστασης της ίδιας της δημόσιας Κοινωνικής Αασφάλισης όσο και για την περιφρούρηση των μόνιμων και σταθερών εργασιακών σχέσεων στους φορείς Κοινωνικής Πολιτικής, το ΜΕΤΑ, οι ασφαλισμένοι, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ▬ Δημόσιο Καθολικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης ▬ Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και στους Οργανισμούς Κοινωνικής Πολιτικής – Κατάργηση όλων των αντασφαλιστικών νόμων και των εφαρμοστικών εγκυκλίων.

 

Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας