Αυξημένη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι πολίτες πρέπει να κυκλοφορήσουν
στην πόλη, αφού η κακοκαιρία αρχίζει να δείχνει τα «δόντια» της και στην
Σητεία.
Στην διασταύρωση με τα φανάρια στην έξοδο της πόλης προς το Πισκοκέφαλο είναι προβληματική η κυκλοφορία, με μια σειρά από τους φωτεινούς σηματοδότες να έχουν πέσει από την θέση τους κι έτσι να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η σήμανση. Λίγο παραπάνω, ο δυνατός αέρας ξερίζωσε την σκεπή από κτίριο και πολλά κλαδιά και μικροί κορμοί δέντρων έχουν μπλoκάρει δρόμους.
Σύσταση προς τους δημότες να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στην πόλη, απηύθυνε μέσα από το STYLE 100 ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, αντιπύραρχος Παύλος Καπετανάκης.
Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών βρίσκεται η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, οι εθελοντές Ερυθρού Σταυρού και ΕΔΕΑΚ και η Πολιτική Προστασία του Δήμου.
NIKOS NIKOLAOY
Πηγή : Style 100Fmn



