Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μ. Παπανικολάου - Αλλο πράγμα η χορηγία κι άλλο η δράση της ΤΕΡΝΑ

DSC00008

 

Οφείλουμε να αποδεχτούμε κάθε δωρεά, αφού σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε εθελοντικά το νοσοκομείο, είπε σήμερα ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας Μανώλης Παπανικολάου, μιλώντας στον STYLE 100 και στην εκπομπή του Κώστα Γραμμενίδη “Με το νι και με το σίγμα”. Διευκρίνισε από την αρχή πως “άλλο πράγμα η χορηγία κι άλλο η δράση της εταιρείας”

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, πρόκειται για μια απόφαση που πρόέκυψε  μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του νοσοκομείου και την σχετική ενημέρωση της 7ης ΥΠΕ, ενώ θετική στάση είχε το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Σύλλογο, έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση.

Να πούμε εδώ, πως εκ του καταστατικού του ο Σύλλογος οφείλει να δέχεται τις δωρεές ,αλλά η επίσημη στάση όλων των μελών του είναι πως συντάσσεται με την πλειοψηφία των κατοίκων της Σητείας , δηλαδή δεν υιοθετεί τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ΤΕΡΝΑ για τη περιοχή, κάτι που διατυπώθηκε με σαφήνεια και στη χτεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου , που δημοσιεύσαμε.

Ερωτηματικά πάντως προκαλεί η τοποθέτηση Παπανικολάου πως βρισκόμαστε στο στάδιο των υποσχέσεων από την ΤΕΡΝΑ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει απόφαση, ενώ δεν υπάρχει ακόμα απάντηση από το Υπουργείο  Υγείας με την επίσημη  θέση για το αν μπορεί να προχωρήσει το νοσοκομείο στην αποδοχή της δωρεάς. Προς τι, τότε, η μακροσκελέστατη ανακοίνωση για την δωρεά της ΤΕΡΝΑ;

 

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας