Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Τοπική Κοινότητα Ζάκρου: Kαλό είναι οι διάφορες φημολογίες να σταματήσουν γιατί φέρνουν πανικό κάτι που δε θέλουμε. Στόχος όλων μας είναι να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή τα γεγονότα που εξελίσσονται αυτές τις μέρες στην στην περιοχή του Παλαιοκάστρου αλλά και τις Σητείας, όπως όλοι γνωρίζουμε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε....
Ψυχραιμία όχι πανικός!!
Στο χωριό μας μέχρι και σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα...καλό είναι οι διάφορες φημολογίες να σταματήσουν γιατί φέρνουν πανικό κάτι που δε θέλουμε.
Οι συγχωριανοί μας που ήρθαν σε επαφή με συγγενικά τους πρόσωπα λόγω των γιορτών από το Παλαιόκαστρο, υποβλήθηκαν όλοι σε τεστ και είναι όλοι αρνητικοί.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο από βδομάδα θα έρθει ομάδα του ΕΟΔΥ για τα rapid test.
Θερμή παράκληση σε όλους.
Να σεβαστούμε την δημόσια υγεία και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής...
Οι άσκοπες μετακινήσεις να περιοριστούν ...
Στόχος όλων μας είναι να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού.
Γι' αυτό και θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση της κεντρικής Κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία στην περιοχή μας μετά από αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Δημοτική μας Ενότητα.
Στηρίζουμε ανοικτά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση που πάρθηκε από τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για να μην ανοίξουν τώρα τα σχολεία, και ας απορρίφθηκε από την κεντρική Κυβέρνηση.
Έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης, να συμβουλέψουμε τους συμπολίτες μας για καθαρά λόγους δημόσιας υγείας, να μη ρισκάρουν να στείλουν τα παιδιά στα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και για μια βδομάδα τουλάχιστον, όπως αποφάσισε και ο Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων Ζάκρου.
Ψυχραιμία!
Όχι πανικός για να βγούμε νικητές και να επανέλθουμε στην καθημερινότητα.
Σας ευχαριστούμε!
Τοπική Κοινότητα Ζάκρου.
 
Πηγή : SitiaFm 95.5
 
 
 
 

Συνολικες προβολες σελιδας