Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Έφθασαν μικρότερες μάσκες για τα σχολεία του Ν. Λασιθίου

 

Παρελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο Αγίου Νικολάου από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) οι προστατευτικές μάσκες πολλαπλής χρήσης για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Νομού Λασιθίου.

Για τους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας έφθασαν συνολικά 11 μεγάλες κούτες, για τον Δήμο Σητείας 6 και για τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου 2 μικρές. Ήδη όλοι οι Δήμοι έχουν προμηθευτεί τα πακέτα τους, ενώ οι μάσκες του Δήμου Αγίου Νικολάου βρίσκονται στα γραφεία του.

Αυτή τη φορά οι μάσκες, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου Βασίλης Ορφανάκης, έφτασαν με τις σωστές διαστάσεις, τις οποίες μάλιστα πιστοποιεί και το σχετικό έγγραφο της ΚΕΔΕ που έφτασε μαζί. Σημειώνεται πως οι μάσκες είναι δύο μεγεθών: το μικρό μέγεθος αντιστοιχεί στους μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι την Δ΄ δημοτικού και το μεγαλύτερο μέγεθος αντιστοιχεί στους μαθητές από την Ε΄ τάξη του δημοτικού μέχρι και την Γ΄ Λυκείου.

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανάκη, μόλις τα σχολεία ανοίξουν οι μάσκες που περιέχουν οι κούτες θα χωριστούν σε επί μέρους πακέτα και θα μοιραστούν στις σχολικές μονάδες.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας