Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Έκκληση Γ. Ζερβάκη προς τους πολίτες για αυστηρή τήρηση των μέτρων μετά τα 40 κρούσματα στο Παλαίκαστρο

page

 Έκκληση προς τους δημότες, να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα και  την  καραντίνα, απευθύνει μέσα από το  STYLE100  ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβακης, μετά και την  σημερινή, δεύτερη μέρα διενέργειας τεστ στο Παλαίκαστρο  με οχτώ ακόμα θετικά αποτελέσματα σε σύνολο διακοσίων περίπου τεστ.
Η συνολική εικόνα είναι ανησυχητική, αφού έχουν καταγραφεί 40 κρουσματα.  Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται και τα αποτελέσματα των τεστ που έκαναν κάτοικοι ιδιωτικά, μιας και πιστοποιήθηκαν, επαληθεύτηκαν από το νοσοκομείο Σητείας, όπως μας διευκρίνισε ο Γιώργος Ζερβάκης.
Στην ερώτηση μας για το αν υπάρχει εκτίμηση για τα αίτια  ο δήμαρχος Σητείας δεν έκρυψε τη ενόχληση του από τη απειθαρχία ορισμένων πολιτών, κάτι που διαπιστώνει και ο καθένας από μας  καθημερινά.
Η περίπτωση του Παλαικάστρου είναι μια ακόμα απόδειξη για το πως μεμονωμένες συμπεριφορές και ανευθυνότητες οδηγούν σε εκτροχιασμό της κατάστασης και θέτουν σε κίνδυνο τη  δημόσια υγεία.
Πρέπει να σε σεβαστούμε  όλοι τα περιοριστικά μέτρα, λέει ο Γ. Ζερβάκης τονίζοντας πως αν η κατάσταση ξεφύγει περισσότερο και φτάσουν τα κρούσματα στο αστικό κομμάτι, την Σητεία, θα είναι πολύ δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο , συστήνοντας  περιορισμό και κυρίως, επίδειξη ατομικής ευθύνης από όλους.
 
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας