Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα, εύχεται ο Δήμαρχος Σητείας

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα, εύχεται μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης. «Διανύουμε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Είναι ίσως και μία αφορμή, ιδιαίτερα φέτος, να αναλογιστούμε κάποια πράγματα. Να επαναξιολογήσουμε κάποιες «σταθερές» που είχαμε ως δεδομένες όλα αυτά τα χρόνια. Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές με εκείνες της περυσινής χρονιάς. Ο φετινός ήταν και είναι ακόμη ένας δύσκολος χρόνος για όλους μας. Άλλαξε την καθημερινότητά μας, τις συναναστροφές μας, το εργασιακό μας περιβάλλον, τη ζωή μας… Δυστυχώς ανατράπηκαν πολλά και μέσα από μία δύσκολη καθημερινότητα, πρωτόγνωρη για την οποία δεν είχαμε «σχέδια δράσης», προσπαθούμε ο καθένας από τον τομέα ευθύνης του να ανταποκριθεί όσο γίνεται καλύτερα για να υπερασπίσουμε κάτι που το αναφέραμε ως ευχή, την υγεία. Το υπέρτατο αγαθό, την αξία του οποίου όλοι πρέπει να προασπίσουμε, ατομικά και συλλογικά.

Η ημέρα των Χριστουγέννων και η γέννηση του Θεανθρώπου σηματοδοτεί την ελπίδα, το νέο…

Εύχομαι τη νέα χρονιά να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά με τη σοφία που εκτιμώ ότι όλοι έχουμε αποκομίσει από την χρονιά που πέρασε. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας