Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Νεκρός ποδηλάτης στον Πετρά (ΦΩΤΟ)

https://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2020/10/DSC03318-710x434.jpgΤραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στην διασταύρωση του Πετρά, όταν,  για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο οχήματα είχαν την ίδια κατεύθυνση. Ο οδηγός του ποδηλάτου, υπήκοος Ολλανδίας, ηλικίας περίπου 65 χρονών, διαμελίστηκε από το βαρύ όχημα . Οι αιτίες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές.

 

Πηγή : Style 100Fm

 

DSC03318 DSC03319 DSC03320

DSC03321

 

 --------------------------------------------------------------------------------------

 

Τραγικό πρωινό νέο στον παραλιακό της Σητείας με νεκρό Ολλανδό ποδηλάτη

Τραγικό πρωινό νέο στον παραλιακό, τον περίγελο της Ελλάδας. που χάραξαν τον προ περασμένο αιώνα οι πεζοί κατά λάθος για να πηγαίνουν στα χωριουδάκια τους με τα πόδια ή με γαϊδουράκια.
Και οι άρχοντες τα χρόνια εκείνα έκαναν δρόμο στη θάλασσα επάνω και τον ονόμασαν παραλιακό. Ενώ στην πραγματικότητα είναι κυματοθραύστης και επικίνδυνο πέρασμα. Ο οδηγός συνελήφθη ενώ ένας ξένοιαστος άνθρωπος νεκρός.....πρωί πρωί στον παραλιακό της Σητείας. Πρόκειται για ένα άνδρα Ολλανδό υπήκοο, 53 ετών, ο οποίος κατευθυνόταν προς Πετρά.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Σητείας. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές.
 
Πηγή : SitiaFm 95.5

 

Συνολικες προβολες σελιδας