Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη γενική συνέλευση του Προοδευτικού Συλλόγου “Βιτσέντζος Κορνάρος”

 

Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» προσκαλεί τα μέλη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας.  Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι:

  1. Ενημέρωση για τη νομιμοποίηση και αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Συλλόγου και συζήτηση για την περαιτέρω πορεία του.
  2. Ενημέρωση για την εκκρεμή δίκη εναντίον του Συλλόγου εκ μέρους της πρώην Προέδρου και πρώην μέλους του Συλλόγου κ. Άννας Μανουσάκη.
  3. Ενημέρωση για τις εν εξελίξει ποινικές διαδικασίες εις βάρος μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, έπειτα από ενέργειες της κ. Άννας Μανουσάκη για θέματα που αφορούν άμεσα το Σύλλογο.
  4. Ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων για τη θέση και τις μελλοντικές ενέργειες του Συλλόγου σχετικά με τα πιο πάνω ζητήματα.

Ώρα προσέλευσης των μελών ορίζεται η 17.00.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την έκτακτη νομολογία των συναρμόδιων υπουργείων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, βάσει των νέων ισχυουσών αυστηρών οδηγιών [Αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 50886 ΦΕΚ B’3364/11.08.2020], προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ενώ δύναται να αναβληθεί εφόσον προκύψουν έκτακτα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μανιαδάκης

Η Γραμματέας

Χρυσούλα Περράκη

 

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας