Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

«Όλοι πρέπει να ποντάρουμε στην ποιότητα του λαδιού μας»

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Σταφιδικού Συνεταιρισμού Σητείας –εκ των μεγαλυτέρων στην περιοχή με περίπου 1.000 συνεταίρους

–κ. Σταύρος Κολυδάκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στη δημοσιογράφο  Μαρίζα Ψαράκη για τις πρόσφατες εξελίξεις, στη δημιουργία και στην παρουσία της νέας εταιρείας με την συμμετοχή της Ένωσης Σητείας επισημαίνοντας ότι «ήταν σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα πρέπει ωστόσο να υπάρξει εντατική ενασχόληση με το λάδι και κυρίως στόχευση για την ποιότητα του λαδιού».

«Όλοι πρέπει να ποντάρουμε στην ποιότητα του λαδιού μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο η καλή ποιότητα, ειδικά για το ΠΟΠ Σητείας. Και βέβαια θα πρέπει να σταματήσει αυτό το τραγικό που γίνεται με το ΠΟΠ ελαιόλαδο.

Υπάρχει μία τεράστια εκμετάλλευση, ακούμε για παράνομα τιμολόγια που μπορούν και πρέπει να ελεγχθούν από το ίδιο το κράτος για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Δηλαδή πέρυσι υπήρχε μία άλφα ποσότητα ΠΟΠ και στην αγορά βρέθηκε τρεις φορές περισσότερη. Πώς βρέθηκε; Πρέπει λοιπόν να εστιάσουμε όλοι και να σταματήσουν “παράνομες πωλήσεις και τιμολόγια”.

Πρέπει να προστατευτεί πάση θυσία το ΠΟΠ λάδι Σητείας. Εάν αυτό γίνει, αν έχουμε την ποιότητα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», κατέληξε ο κ. Κολυδάκης.

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας