Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ- LaSitia AE"


Η Ένωση Σητείας με ικανοποίηση ανακοινώνει την ίδρυση της εταιρείας «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ – La Sitia AE» με την συμμετοχή των εταιρειών «ΕΝΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕΣ ΑΕ», «ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ ΑΕ» του ομίλου «Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ», την «INSPIRING EARTH» με την Θυγατρική της στον αγροτικό τομέα «OLYMΡIAN GREEN» και την «GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ».

 

Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ώρα 17:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας από τους εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν, παρουσία του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κυρίλλου, των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης   κ. Στρατάκου, του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη του Δημάρχου Σητείας κ. Ζερβάκη, εκπροσώπων της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Προέδρων των Συνεταιρισμών και άλλων φορέων.

 

Με τη συνεργασία αυτή ανοίγεται μια νέα σελίδα για την βιωσιμότητα της Ένωσης Σητείας, για την προώθηση και διάθεση του ποιοτικού ελαιόλαδου της περιοχής καθώς και για την υποστήριξη των παραγωγών σε όλη την καλλιεργητική και παραγωγική διαδικασία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική ικανοποίηση τους.

 

Επίσης, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ώρα 10:00 το πρωί, στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας, θα γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συνεταιρισμών προκειμένου να γίνει συζήτηση επί της ουσίας, σε ότι αφορά τη συνεργασία και τον τρόπο λειτουργίας της νέας εταιρείας.

 

Λόγω των υγειονομικών μέτρων του Covid-19 ο αριθμός των συμμετεχόντων και στις δύο συναντήσεις θα είναι περιορισμένος.

Ζητούμε συγνώμη από όλους εκείνους που εκπροσωπούν θεσμούς αλλά και τους συμπολίτες μας οι οποίοι ήθελαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

 

Συνολικες προβολες σελιδας