Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Εγκαινιάστηκε επίσημα η ακτοπλοϊκή γραμμή του «Εξπρές Πήγασος» από τον Γ. Ζερβάκη και τον Μ. Αντωνιδάκη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

DSC02536
Η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή με το πλοίο  Εξπρές Πήγασος που συνδέει την Σητεια με Κάσο Κάρπαθο Ρόδο, επρόκειτο να εγκαινιαστεί σήμερα  από τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, όμως ο προγραμματισμός άλλαξε αιφνιδιαστικά και ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα.


DSC02540Ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος  Ζερβάκης  και ο πρόεδρος  του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Αντωνιδάκης, βρέθηκαν  στην αποβάθρα και επισκέφτηκαν το πλοίο, σε μια πρώτη γνωριμία με τον καπετάνιο, το πλήρωμα, τον ναυτικό πράκτορα.
Ελπίζουμε να περάσουμε ένα ανώδυνο καλοκαίρι , να λειτουργούν απρόσκοπτα  οι υπηρεσίες του δήμου και το πλοίο νέα επιτελέσει το έργο του, δήλωσε ο Γ. Ζερβάκης. Όπως είπε, επειδή η γραμμή ανακοινώθηκε τι τελευταίες μέρες, δεν υπάρχει προς το παρόν μεγάλη επισκεψιμότητα, κάτι που μπορεί να διορθωθεί με τη πάροδο του χρόνου. Τόνισε όμως πως οι εμπορικές συναλλαγές της Σητειας με τα νησιά, εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα με την δρομολόγηση του πλοίου. Ηταν κάτι που έπρεπε να γίνει είπε.
DSC02538
Στο ίδιο πνεύμα και ο Μ. Αντωνιδάκης,  ευχαρίστησε τον υπουργό για τη ικανοποίηση του παγίου αιτήματος της Σητείας για δεύτερη ακτοπλοϊκή γραμμή και αναφέρθηκε στον εμπορικό κόσμο που εξυπηρετείται πολύ καλά. Φέτος είναι ιδιαίτερη περίοδος λόγω του κορονοιού, είπε. Ελπίζουμε να μαθευτεί, να σταθεροποιηθεί και να πάει καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100fm



Συνολικες προβολες σελιδας