Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΟ

P00806-213339 (1)Στηρίζουμε και προστατεύουμε το Γεωπάρκο Σητείας

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης μαζί με κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σητείας παραβρέθηκε σε συναυλία για το γεωπάρκο Σητείας την Πέμπτη το βράδυ 6/8 στην πηγή της Ζάκρου.


Στο σύντομο χαιρετισμό του πριν την έναρξη της συναυλίας, τόνισε την μεγάλη σημασία του κηρυγμένου από την UNESCO, γεωπάρκου Σητείας για την ήπια ανάπτυξη της περιοχής, απαλλαγμένης από επενδύσεις καταστροφικές για το περιβάλλον. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την στήριξη του φορέα του γεωπάρκου Σητείας για μια ανάπτυξη, χωρίς ΒΑΠΕ, νταμάρια και έργα που είναι καταστροφικά για την περιοχή μας.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής μας έχει καταθέσει ερωτήσεις προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την προστασία του γεωπάρκου Σητείας.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας είναι η ήπια ανάπτυξη με σεβασμό στον πολιτισμό, στην πολιτιστική κληρονομιά και στην απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος.

Η ομόφωνη θέληση και ο αγώνας των σητειακών μπορεί να αποτρέψει τις απειλές από καταστροφικές  “επενδύσεις”, που πυκνώνουν επικίνδυνα τον τελευταίο χρόνο.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας