Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

"Να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς" - Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο

"Να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς" - Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο Συνεχίζονται οι έρευνες - Λιγοστεύουν οι ελπίδες
Χωρίς αποτέλεσμα είναι έως αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου Ευάγγελου Τζουβελέκα,
τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στην Ιεράπετρα και για τον οποίο έχει εκδοθεί και Siver Alert (Δείτε ΕΔΩ) 
Παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες λιγοστεύουν, η κόρη του με νέα ανάρτησή της στα social media απευθύνει νέα έκκληση προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε μεταβεί με τη μοτοσικλέτα του στην παραλία του Αλμυρού στην Ιεράπετρα για μπάνιο, κοντά στο σπίτι του, ωστόσο δεν επέστρεψε κινητοποιώντας την οικογένειά του και τις αρχές που τον αναζητούν.
"Ας κάνουμε μια προσευχή όλοι... Να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς.... Είναι άδικο .... Ξανακάνω μια έκκληση για να κοιτάξουμε όλοι παντού... Και στο δρόμο για φράγμα Ιεράπετρας στο δρόμο του Μιχαήλ Αρχάγγελου είναι κοντά στην παραλία που έκανε μπάνιο και χάθηκε ... Σε αυτόν τον δρόμο πιο μέσα μένει η αδερφή του..." αναφέρει, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία συγκινητική φωτογραφία.
τζουβελέκα

Η Εμμανουέλα Τζουβελέκα από την πρώτη στιγμή δεν έχει σταματήσει να παρακινεί τόσο τις αρχές όσο τις εθελοντικές ομάδες και τον κόσμο της περιοχής να συνεχίσει τις έρευνες σε στεριά και θάλασσα, κάτι που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόσμο ιδιαίτερα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να βοηθά στην εύρεση του πατέρα της.
Η ίδια μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν στις έρευνες, κάνοντας παράλληλα έκκληση ιδιαίτερα στους κατοίκους της περιοχής των Βιγλιών να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, να ρίξουν μια ματιά στις περιουσίες τους, σε κλειστά θερμοκήπια, σε πηγάδια, και γενικά σε σημεία που μπορεί να έχουν διαφύγει της προσοχής των αρχών όμως οι ίδιοι ως μόνιμοι κάτοικοι τα γνωρίζουν καλύτερα.
Ο Βαγγέλης Τζουβελέκας όπως έχει γίνει γνωστό είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα άνοιας χωρίς να είχε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό περιστατικό ως τώρα. Έτσι υπάρχει η σκέψη πως μπορεί την ώρα που βγήκε από τη θάλασσα να μην έβρισκε τα ρούχα και να χάθηκε στην περιοχή ψάχνοντας να τα βρει.
Οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα από το Λιμεναρχείο και το τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας συνεχίζονται με τις αρχές να κάνουν ότι μπορούν αναφέρει η κα Τζουβελέκα, με το χρόνο να πιέζει, όμως με τις ελπίδες να μην εξανεμίζονται για μια θετική έκβαση τελικά.

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας