Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Προσπάθεια για αγορά δεύτερου απινιδωτή στον Κουτσουρά

Μια προσπάθεια για αγορά ενός δεύτερου απινιδωτή έχει ξεκινήσει στην περιοχή του Κουτσουρά με σκοπό να καλύψει έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, κάτι που έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν όταν ο ένας απινιδωτής που βρίσκεται στην περιοχή έσωζε τη ζωή σε ένα άνδρα που χρειάστηκε άμεση βοήθεια.

Η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων έχει ξεκινήσει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυροχωρίου-Κουτσουρά, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κουτσουρά και τον Εμπορικό,  και Επαγγελματικό Σύλλογο Ανάληψης-Μακρύ Γιαλού, σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου θα μπορούν να κατατίθενται χρήματα από όποιον θέλει να βοηθήσει.
Μόλις πριν από λίγους μήνες στις αρχές Φεβρουαρίου ο ένας απινιδωτής που βρίσκεται σε βενζινάδικο της περιοχής στάθηκε σωτήριος για ένα 35χρονο που έχριζε άμεσης απινίδωσης που παρουσίασε κοιλιακή ταχυκαρδία. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
Ο νέος αυτός απινιδωτής πρόκειται να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Κουτσουρά και παράλληλα θα υπάρξει εκπαίδευση σε κάποια άτομα της περιοχής ώστε να είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν,.
Για όποιον θέλει να βοηθήσει ο αριθμός λογαριασμού  είναι 111003 1-2  στην Παγκρήτια Τράπεζα , ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ-ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας