Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

«Έγκλημα χωρίς φασισμό υπάρχει, φασισμός χωρίς έγκλημα δεν υπάρχει»(βιντεο-φωτο)

DSC02048Παίρνει χρώμα το πανί και αρχίζει το ταξίδι σε αγαπημένους κινηματογραφικούς κόσμους , μέσα στο καλοκαίρι, με την διάθεση να δηλώνει πεισματικά πως δεν συμβιβάζεται εύκολα στην μιζέρια των καιρών.
Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν, για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας  τολμά να ονειρεύεται και να γίνεται ρομαντικός εραστής μεγάλων αισθημάτων, που απλόχερα μοιράζεται με όλους εμάς.

Με την Βέρα Περάκη, την Πόπη Αυγουστάκη, τον πάντα πολύτιμο για τα πολιτιστικά που αφορούν στην τέχνη της ασημένιας οθόνης Αργύρη Σφενδουράκη, και με όλους όσους φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια (από τον ήχο μέχρι τα καθίσματα), ο STYLE 100 FM βρέθηκε στο γνωστό χώρο «Στις Πάπιες», σε μια δοκιμαστική βραδιά τεχνικού ελέγχου, λίγο πριν την πρώτη προβολή, την Δευτέρα στις 9.30μμ. με δωρεάν είσοδο.
DSC02051
Και η Β. Περάκη και η Π. Αυγουστάκη,Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου , έδειξαν πως η προσπάθεια,που  στηρίζεται από τον Δήμο τον ΔΟΚΑΣ και το Λιμενικό Ταμείο  αλλά χρειάστηκε τους «πρωτοπόρους» για αυτό το ευοίωνο αποτέλεσμα, κρύβει εκπλήξεις. Μιας και υπάρχει ο χώρος του Μεσογειακού φεστιβάλ για τις προβολές, αλλά όπως είπαν το σινεμά αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της πόλης και σε χωριά.
Είναι μια ανταπόδοση στον κόσμο που έχει στηρίξει κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, όπως είπε η κ.Περάκη, ενώ δεν έλειψε η συγκίνηση στην αναφορά, από την κ. Αυγουστάκη, σε μια «σημαντική κυρία», όπως είπε, που με το όνομα της τιτλοποιήθηκε ο κύκλος. «Χάρη-σμένες προβολές». Χάρη Ροδουσάκη, για σένα…

DSC02053
Είναι μια συνεργασία του Συλλόγου με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, όπως είπε ο κ. Σφενδουράκης, κι έτσι γίνεται εφικτή η προβολή ταινιών που τα δικαιώματα τους ανήκουν σε Χανιά ή Ρέθυμνο. Σύμφωνα με όσα είπε, αναμένουμε να ξαναθυμηθούμε αγαπημένες ταινίες, αφού ο κύκλος είναι αφιερωμένος σε «στολίδια»του πρόσφατου, ή όχι και τόσο παρελθόντος.
Ολες οι προβολές, θα γίνουν Δευτέρα, στις 9.30, με ελεύθερη είσοδο, τον Ιούλιο (13,20,27) και τον Αύγουστο( 3 και 10).


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας