Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Παρεμβάσεις για την οργάνωση τη κυκλοφορίας στο κέντρο από τον Δήμο(βιντεο)

DSC01837
Τάξη στο άναρχο τοπίο στο κέντρο της πόλης επιχειρεί να βάλει ο Δήμος,με την τεχνική υπηρεσία να βρίσκεται από το πρωί σε εργασίες που αφορούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την οργάνωση στην διασταύρωση των οδών Βιτσέντζου Κορνάρου και Καπετάν Σήφη.

Στόχος, να σταματήσει το παράνομο παρκάρισμα και το κυκλοφοριακό κομφούζιο, όπως είπε στον STYLE 100 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαδάκης, τονίζοντας πως οι παρεμβάσεις δεν σχετίζονται με αλλαγή της κυκλοφοριακής μελέτης, αλλά αφορούν αποκλειστικά στην λύση των προβλημάτων με μικρές παρεμβάσεις, για την απρόσκοπτη λειτουργία.

Στο τμήμα διπλής κατεύθυνσης  της Κορνάρου,μπήκε διαχωριστική διαγράμμιση, με πιστοποιημένα  υλικά που δεν προκαλούν ατυχήματα και, σε περίπτωση ανάγκης, μπορούν να μετακινηθούν.
Ο αντιδήμαρχος είπε πως υπάρχει πρόβλεψη για τη δημιουργία πιθανόν προβλημάτων από την παρέμβαση, που μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν και το μείζον είναι η επίλυση χρόνιων προβλημάτων της καθημερινότητας .

Αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενες αντιδράσεις που μπορούν να εγερθούν  τις οποίες απέδωσε σε μικροπολιτικές τακτικές.

Το τμήμα που διευθετείται σε πρώτη φάση, περιλαμβάνει όλο το τμήμα από την Κορνάρου μέχρι το λιμάνι, με ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέας παρέμβασης.

Στην Κορνάρου, επίσης, θα γίνουν ειδικές σημάνσεις για το πάρκινγκ των δίτροχων οχημάτων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πηγή : Style 100Fm


Συνολικες προβολες σελιδας