Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 3ου ΔΗΜΟΤΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ


http://www.sklarissas.gr/wp-content/uploads/2017/11/201711141923334556.jpgΗ Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στην εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ και τα ξενοδοχεία Domes of Elounda για τη δωρεά του αθλητικού υλικού στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Κυριακού Γεώργιο, Δ/ντή των ξενοδοχείων Domes of Elounda για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μας και τη γενναιόδωρη προσφορά του, καθώς και την κ. Βιτάλη Βαλεντίνα στέλεχος της εταιρείας ΔΕΣΜΟΣ για τη συνεργασία, την επιμονή και την ακούραστη προσπάθειά της, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να βοηθήσει στην πραγματοποίηση και ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς.  
Διαβεβαιώνουμε ότι το αθλητικό αυτό υλικό  θα αξιοποιηθεί πλήρως από την κοινότητα του σχολείου μας τόσο στο πλαίσιο της συμμετοχής μας σε αθλητικούς αγώνες, προγράμματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις όσο κυρίως στην ευρύτερη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.
Με την προσφορά σας υλοποιούνται οι παραπάνω δυνατότητες και προσφέρουν στους μαθητές μας τη δυνατότητα για ασφαλή και σύγχρονη άθληση.        

                                                                                                                          
                                           Με εκτίμηση

                                                                       Η Διευθύντρια του Σχολείου
                                                                             Βασαρμίδη Ερωφίλη

Συνολικες προβολες σελιδας