Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Στη Δικαιοσύνη για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη: «Φονιάδες, “φάγατε” το παλικάρι μας»

Τηλέμαχος Κακουλίδης, 44χρονος λογιστής - Στη Δικαιοσύνη οι κατηγορούμενοι
Ξέσπασαν οι γονείς του 44χρονου λογιστή – Προθεσμία για την απολογία τους έλαβαν οι κατηγορούμενοι


Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για το θάνατο του 44χρονου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είναι πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν χτες, Πέμπτη, στον Ανακριτή στη Νεάπολη, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν τη Δευτέρα (25 Μαΐου).

Έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονταν οι γονείς του 44χρονου, οι οποίοι κρατώντας στα χέρια τους μια φωτογραφία του παιδιού τους, μόλις αντίκρισαν τους δύο υπόπτους, πελάτες του λογιστικού γραφείου του γιου τους, άρχισαν φωνάζουν: «Φονιάδες “φάγατε” το παλικάρι μας».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Κακουλίδη, Γιάννα Παναγοπούλου: «Η οικογένεια έχει κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ρίχνει άπλετο φως στη υπόθεση του θανάτου του γιου τους Τηλέμαχου Κακουλίδη. Έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θεωρούν ότι θα δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού τους».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα την ιατροδικαστική έκθεση, ο Τηλέμαχος Κακουλίδης έφυγε από την ζωή δηλητηριασμένος από μορφίνη, ενώ άγνωστοι τον εγκατέλειψαν ζωντανό στην άκρη ενός δρόμου, κοντά στη γειτονιά των δυο υπόπτων πελατών του.

Πως φέρεται να έγινε η τραγωδία
Η 21η Μαΐου, πάντως, για τους δυο γονείς ήταν ιδιαιτέρως σημαδιακή, καθώς συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατο του παιδιού τους στις 21 Νοεμβρίου 2019. Εναντίον των δύο ανδρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση από κοινού και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών για τον έναν από τους δύο.

Ήταν 21 Νοέμβρη του 2019, ανήμερα της Παναγίας όταν το βράδυ ο 44χρονος λογιστής, Τηλέμαχος Κακουλίδης βρέθηκε σε ένα ραντεβού με πελάτες και “φίλους” του, όπως πίστευε, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένεια του ανώτερου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστα Κακουλίδη και της συζύγου του Αθηνάς.
Λίγες μέρες πριν είχαν το μνημόσυνο του μικρότερου γιου τους, Γιώργου, που πέθανε από την επάρατη νόσο. Η τραγωδία για την οικογένεια μεγάλη. Μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δύο τους παλικάρια.

Οι γονείς κατάφεραν μέσα στον πόνο και την απελπισία τους να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό γραφείο του Τηλέμαχου, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Πηγή: newsit.gr

Συνολικες προβολες σελιδας