Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας, δύο μισθοί του Μητροπολίτη

Στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας, δύο μισθοί του ΜητροπολίτηΠροσφορά για την ενίσχυση των Νοσοκομείων της περιοχής, έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου που βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Τρίτης για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ο κ.κ. Κύριλλος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως πρόκειται να διαθέσει ένα από το μισθό του, ύψους 1.830 ευρώ, στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, ενώ άλλο ένα μισθό θα διαθέσει στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου της Σητείας για τον ίδιο σκοπό.
Ο Μητροπολίτης τόνισε πως παρά την ευθύνη του κράτους να παρέχει τα απαραίτητα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, κανείς δεν θα πρέπει να μένει αμέτοχος, ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίοδο κρίσης που η κάθε βοήθεια είναι μέγιστης σημασίας.
Παράλληλα κάλεσε τους πιστούς της περιοχής να συνεχίσουν να ακούν τις οδηγίες που δίνονται από τους επιστήμονες της χώρας και να παραμείνουν στο σπίτι τους. Οι λειτουργίες στις Εκκλησίες, σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση που έγινε πλέον γνωστή, θα γίνουν χωρίς κόσμο, κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν θα γίνει περιφορά του Επιταφίου και δεν θα επιτραπεί η λειτουργία μεγαφώνων, όμως θα ηχήσουν οι καμπάνες στις εκκλησίες της περιοχής.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας