Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ: Ευχαριστήρια επιστολή προς τους δωρητές του Νοσοκομείου Σητείας

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας ευχαριστεί θερμά τους δωρητές του Νοσοκομείου για τη σημαντική συμβολή τους στην κάλυψη βασικών αναγκών σε μέσα προστασίας εν’ όψει της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARS-COV-2.
Τα μέσα ατομικής προστασίας θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά αυτή τη χρονική στιγμή για την προστασία του προσωπικού κατά το διάστημα εξέτασης, αντιμετώπισης και νοσηλείας των ασθενών που έχουν τυχόν προσβληθεί από το συγκεκριμένο ιό.
Η στήριξη των πολιτών είναι συγκινητική καθώς στα πλαίσια του υψηλού αισθήματος κοινωνικής μέθεξης και ευθύνης που τους διακρίνει ενισχύουν την προσπάθεια του Νοσοκομείου για υψηλή παροχή υπηρεσιών υγείας σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης αυτής της αξιέπαινης πράξης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο. Θεωρώ ότι τέτοιες πράξεις συμμετοχικής δράσης, συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας πρέπει να αναδεικνύονται για να γνωρίζουν όλοι τους αφανείς ήρωες μιας καθολικής και υπεράνθρωπης προσπάθειας απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Σητείας, κύριο Γεώργιο Ζερβάκη, που στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για τη δωρεά μέσων ατομικής προστασίας, υλικών και εργασιών διαμόρφωσης χώρων του Νοσοκομείου.

Ευχαριστώ θερμά το Ξενοδοχείο Sitia Beach για τη δωρεά σεντονιών και πετσετών.

Ευχαριστώ θερμά το Ξενοδοχείο El Greco για τη δωρεά κρεβατιών.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την εταιρεία PHARMEX A.E. για τη δωρεά προϊόντων καθαρισμού.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειες σας υγεία και ευημερία.


                                                                        Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
                                                                               ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

Πηγή : SitiaFm 95.5
 

Συνολικες προβολες σελιδας