Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Συναντήσεις με γυναίκες επιχειρηματίες του Λασιθίου οργανώνει το Επιμελητήριο

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου αλλά και της επικείμενης σύστασης του δικτύου γυναικών επιχειρηματιών στην Π.Ε. Λασιθίου το Επιμελητήριο Λασιθίου,
καλεί τις γυναίκες επιχειρηματίες να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα που αφορούν στην προετοιμασία και στον συντονισμό του δικτύου γυναικών, αλλά και γενικότερα προβλήματα ή δυσκολίες που απασχολούν την γυναίκα επιχειρηματία (για παράδειγμα το ασφαλιστικό, οι εισφορές κατά την εγκυμοσύνη και την λοχεία, η λειτουργία παιδικών σταθμών, η καλοκαιρινή απασχόληση παιδιών κλπ)
Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στις 11 Μαρτίου στις 19.00 στην αίθουσα ΔΣ του επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο (αίθουσα του ισογείου), ενώ για την Σητεία και την Ιεράπετρα θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.
Στο δίκτυο μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις στις οποίες οι ιδιοκτήτες (ή συνιδιοκτήτες ανεξαρτήτου μετοχικής σύνθεσης) είναι γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού (υπηρεσίες) και της παραγωγής-τυποποίησης αγροτικών (όχι αποκλειστικά μόνο εμπορία) βρώσιμων τοπικών/παραδοσιακών προϊόντων (ενδεικτικά: λάδι, μέλι, βότανα, αρωματικά κλπ).
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες και τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες: Καφετζάκη Μαρία, κιν.: 6945157734 για τον Αγ. Νικόλαο, ενώ για τις υπόλοιπες πόλεις στο επιμελητήριο Λασιθίου στο 2841022231.
Η δήλωση συμμετοχή είναι διαθέσιμη και στο link: https://forms.gle/9pYK2gkJ4BQDZeYm6

Πηγή : Ράδιο Λασίθι




Συνολικες προβολες σελιδας