Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Συμεωνίδης Συμεών: Αυτή την χρονική περίοδο προέχει η υγεία του λαού και τίποτα άλλο και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί όλη η προσπάθεια της δημοτικής αρχής.

Με αφορμή την πρόσκληση για συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 18 Μαρτίου
          Στις 11 Μαρτίου στάλθηκε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας την 18η Μαρτίου 2020. Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση Σητείας δηλώνουμε ότι σοβαρά θέματα όπως κάποια που περιέχονται στην εν λόγω πρόσκληση μπορούν και πρέπει να περιμένουν ώστε να συζητηθούν σε συνεδριάσεις ανοιχτές για όλους τους ενδιαφερόμενους και να μπορεί να εξασφαλιστεί η φυσική παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων.

            Δεν έχουμε αντίρρηση, με βάση την εκδοθείσα ΠΝΠ (ΦΕΚ Α' 55/2020) που καθορίζει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων αυτή την περίοδο, να συζητήσουμε δια περιφοράς για όσα θέματα αφορούν μισθοδοσία, πληρωμές υπηρεσιών, προμηθευτών κλπ.
            Αυτή την χρονική περίοδο προέχει η υγεία του λαού και τίποτα άλλο και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί όλη η προσπάθεια της δημοτικής αρχής. Για αυτό το λόγο άλλωστε σας είχαμε καταθέσει στις 9 Μαρτίου (πριν δημοσιευθεί η ΠΝΠ) αίτημα για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προσταστίας για όλους τους δημότες.
Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας