Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

H αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων ύδρευσης με πλαστικές

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας, παρουσία του Προέδρου της επιχείρησης Σταύρου Συλλιγαρδάκη με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου Γιάννη Σκαρβελάκη,
του Διευθυντή Σταύρου Ψωμαδάκη, του Γιάννη Σπηλιωτάκη εκ μέρους της Διαχειριστικής Αρχής και του εργολάβου του έργου που έχει ξεκινήσει περίπου πριν δύο χρόνια, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ περίπου και αφορά την αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων ύδρευσης – κυρίως των αμιαντοσωλήνων- με σύγχρονες πλαστικές από την οδό Μύσωνος και πάνω σε όλη την υπόλοιπη πόλη.
Η συνάντηση διεξήχθη δεδομένου ότι σημειώθηκαν κάποια προβλήματα στην εξέλιξη της εργολαβίας τα οποία συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντησης και δρομολογήθηκε η εξεύρεση λύσεων –μεταξύ των οποίων και η διαδικασία, στο πλαίσιο της νομοθεσίας, παράτασης βάση της αιτιολογικής έκθεσης που θα αποσταλθεί και των αποφάσεων που θα ληφθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες – ώστε το έργο να συνεχιστεί και να αποπερατωθεί, εντός του έτους. «Το έργο είναι πολύ σημαντικό, είναι έργο υποδομής για την πόλη και των πολίτες και πρέπει πάση θυσία να τελειώσει προς όφελος των πολιτών» τόνισε ο κ. Συλλιγαρδάκης.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Παρασκευής.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή



Συνολικες προβολες σελιδας