Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Σητεία: Branding και Marketing Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων (Video)

Το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του με την ονομασία «Σχολείο ΑγροΤουρισμού» με στόχο την διαρκή επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με την αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό, διοργανώνει σήμερα και βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, εκπαιδευτικό σεμινάριο 8 ωρών
το οποίο απευθύνεται σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων (ελαιόλαδο, μέλι, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, κηπευτικά, γαλακτοκομικά κ.λ.π.) και σε όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τις γνώσεις του σε θέματα branding και marketing των αγροδιατροφικών προϊόντων/επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στο νομό Λασιθίου.



Οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα επιμορφωθούν οι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθες:
Η νέα εποχή του αγροδιατροφικού τομέα και ο νέος ρόλος των αγροτών/παραγωγών.
Η καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα και η αναγκαιότητα για αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα.
Κριτήρια επιτυχημένης αγροδιατροφικής επιχείρησης
Ικανότητες και δεξιότητες ενός agri-entrepreneur.
Το Branding και το Marketing των Αγροδιατροφικών Προϊόντων
Πρόταση Αξίας: το θεμέλιο του Branding των Αγροδιατροφικών Προϊόντων
Τα βήματα για την επιτυχημένη Διαχείριση Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικής Ιδέας-Από την Ιδέα στο Χωράφι και στο Ράφι

Το σεμινάριο  πραγματοποιείται σήμερα  Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, στη θέση Παπούρα (πρώην Ένωση Αγρ. Συναιτερισμών) από τις 9 π.μ. ως τις 4 μ.μ., με τρία μικρά διαλείμματα (υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων).





Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα. Δήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, TTT- Business Coach, Programme Manager, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Γεωπόνος.


Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το επιμελητήριο Λασιθίου.
Πηγή : SitiaFm 95.5



Συνολικες προβολες σελιδας