Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις ευαισθητοποίησης του κόσμου

Συνεχίζοντας  τις ενημερωτικές δράσεις ευαισθητοποίησης του κόσμου, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας προχωρούν και σήμερα Τσικνοπέμπτη στη διανομή ενημερωτικού υλικού και συσκευών αλκοολόμετρησης μίας χρήσης.

Πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του σιντριβανιού στον κόμβο στα Πλατανάρια στην πόλη της Σητείας, ο Διοικητής κ. Γεώργιος Μάλλιος και Αστυνομικοί του Α/Τ Σητείας ενημέρωσαν διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και μηχανών.

Η  προληπτική  αυτή δράση εντάσσεται στο  πλαίσιο γενικότερου σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Υπηρεσία η οποία εντείνεται τις εορταστικές περιόδου – όπως και αυτή των Αποκριών – όπου αφενός η κίνηση αυξάνεται , αφετέρου ο κόσμος διασκεδάζει και είναι ίσως πιο επιρρεπής στην κατανάλωση αλκοόλ.
«Το ζητούμενο δεν είναι να μην διασκεδάζει ο κόσμος. Να διασκεδάσει αλλά εφόσον είναι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θέλουμε λοιπόν και αυτές τις μέρες που ο κόσμος βγαίνει , η κίνηση είναι αυξημένη, να εφιστήσουμε την  προσοχή στους πολίτες. Να είναι προσεκτικοί στην οδήγηση. Όχι μόνο σε ότι αφορά την  κατανάλωση αλκοόλ αλλά και την λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας όπως είναι η  χρήση ζώνης και κράνους» ανέφερε ο κ. Μάλλιος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή





Συνολικες προβολες σελιδας