Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Σε στοχευμένες τουριστικές εκθέσεις συμμετέχει και φέτος η περιοχή Σητείας

Στην τουριστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Φεβρουαρίου στο Herning της Δανίας θα συμμετάσχει η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας σε συνεργασία με τον Δήμο και του Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας. Η σητειακή αποστολή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννη Κακουράκη και τον κ. Κώστα Λυμπερίου από τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Σητείας και θα εκπροσωπήσει την περιοχή, που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

«Δίδεται», όπως τόνισε ο κ. Κακουράκης σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ιδιαίτερη έμφαση στη συγκεκριμένη έκθεση κατά την οποία πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος αριθμός κρατήσεων από Δανούς επισκέπτες δεδομένης και της αεροπορικής σύνδεσης που υπάρχει με πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας. Φέτος προς το παρόν έχει προγραμματιστεί μία πτήση από Κοπεγχάγη προς τη Σητεία κάθε εβδομάδα. Επίσης έχουν προγραμματιστεί για την φετινή τουριστική σαιζόν ακόμη δύο πτήσεις, μία από Σουηδία και μία από Νορβηγία.
Η έκθεση της Δανίας απευθύνεται κυρίως στο κοινό, ωστόσο συμμετέχουν και tour operators ως επί το πλείστο για πωλήσεις. Η αντιπροσωπεία της Σητείας εστιάζει λοιπόν στο κοινό, ωστόσο θα γίνουν και κάποιες επαφές με tour operators. Σκοπός είναι να προβληθεί ακόμη περαιτέρω η περιοχή της Σητείας και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Στην κατεύθυνση αυτή η σητειακή αποστολή θα έχει μαζί της όλο το ενημερωτικό υλικό του Δήμου, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου για το Γεωπάρκο.
Είναι μία σημαντική έκθεση η συγκεκριμένη κι ο κύριος στόχος μας είναι να προωθήσουμε ακόμη περισσότερο την περιοχή μας, να την προβάλουμε, υποστηρικτικά και στις προσπάθειες που καταβάλει ο tour operator που κατεβαίνει στο αεροδρόμιο της Σητείας. Να συμβάλουμε στην περαιτέρω προβολή του τόπου μας προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην περιοχή».

Πηγή : Ανατολή




Συνολικες προβολες σελιδας