Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Διοικητική εξέταση μετά το ατύχημα του αστυνομικού

Περιπολικό, αστυνομία, αστυνομικός Έσπασε το ψυγείο περιπολικού
Μετά το ατύχημα διατάχθηκε διοικητική εξέταση- Ανακοίνωση της αστυνομίας σχετικά με τραυματισμό αστυνομικού 



Μετά το ατύχημα του αστυνομικού το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης επί του ΒΟΑΚ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, έσπασε το ψυγείο περιπολικού, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και είχε ως αποτέλεσμα το καυτό νερό του ψυγείου να πέσει στο πόδι αστυνομικού, με αποτέλεσμα να του προκληθούν εγκαύματα, διατάχθηκε διοικητική εξέταση, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοικητική εξέταση διατάχθηκε προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το ατύχημα, στον αρχιφύλακα που οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα του αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το όχημα εντάχθηκε στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας το 2010 και μάλιστα είχε επισκευαστεί από ειδικό συνεργείο και παραληφθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2020, μετά από τακτικό έλεγχο (service) και αντικατάσταση δοχείου ψυκτικού υγρού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά, τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού (εγκαύματος) Αρχιφύλακα την 18.02.2020, κατά τον χρόνο που οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε διοικητική εξέταση της υπόθεσης προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω όχημα εντάχθηκε στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας το 2010, είχε επισκευαστεί από ειδικό συνεργείο και παρελήφθη την 15.02.2020, μετά από τακτικό έλεγχο (service) και αντικατάσταση δοχείου ψυκτικού υγρού».

Πηγή : Nέα Κρήτη



Συνολικες προβολες σελιδας