Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Μάξιμου Κοντογιωργάκη στο Masters juniors 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςMε συναρπαστικούς αγώνες σε ευχάριστη ατμόσφαιρα διεξήχθη το Masters juniors 2019 το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH στον Ανισαρρά Χερσονήσου σε 7 γήπεδα green set.


Στο Πρωτάθλημα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι 8 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες για τις κατηγορίες Αγόρια _ κορίτσια κάτω των 12, 14, 16 ετών οι οποίοι το αγωνιστικό έτος 2019 συγκέντρωσαν αθροιστικά την μεγαλύτερη βαθμολογία στα 6 Ενωσιακά Πρωταθλήματα (Ε3).

Ο αθλητής μας Μάξιμος Κοντογιωργάκης μετά από 4 αναμετρήσεις στις οποίες είχε απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες κατέλαβε την 4η θέση μεταξύ των 8 καλύτερων αθλητών της Κρήτης,κλείνωντας έτσι μια πετυχημένη χρονιά στην οποία νωρίτερα είχε μια 8η πανελλήνια θέση στα μονά και μια 3η επίσης πανελλήνια θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Μαυρομάτη Μιχάλη του Ο.Α Ρεθύμνου.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος μας τα οποιά συμμετέχουν πλέον με συνέπεια σε παννελαδικούς αλλά και παγκρήτιους αγώνες με καλές παρουσίες και θέσεις.

Συνοδοί του Μάξιμου ήταν οι γονείς του και ο προπονητής του ομίλου Γλεζάκης Γιάννης











Συνολικες προβολες σελιδας