Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Εκτός ΦΕΚ για τις Διοικήσεις Νοσοκομείων η Σητεία, σε αδράνεια η υγεία σε όλο το Νομό

6.30-Σ-φίλοι-νοσοκΜόνο το Νοσοκομείο Σητείας, από όλη την Κρήτη, απουσιάζει από τα σημερινά ΦΕΚ με τους διορισμούς των νέων διοικητών, κάτι που δεν δημιουργεί  μόνο προβληματισμό αλλά και πολλά προβλήματα στη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλου του νόμου Λασιθίου.

Η απουσία διοικητή του Νοσοκομείου Σητείας (έχει ανακοινωθεί στη δεύτερη, «διορθωτική» φάση η Μαρία Δαρατσιανού), κάνει αδύνατη τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου των διασυνδεδεμένων νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νόμου Λασιθίου, που αποτελείται από όλους τους  διοικητές και δυο αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων..
Που σημαίνει πως, εκτός από το Νοσοκομείο Σητείας και τα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε  κανέναν σχεδιασμό και το όλο σύστημα με τις απανωτές καθυστερήσεις με την ευθύνη του υπουργείου Υγείας οδηγείται  σε αδράνεια.
Πρέπει να σημειωθεί πως η Μαρία Δαρατσιανού  δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, με το Νοσοκομείο της Σητείας  στο οποίο ανακοινώθηκε πως θα είναι Διοικήτρια.
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm



Συνολικες προβολες σελιδας