Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Η Ένωση Αξιωματικών Κρήτης παρούσα στα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού

Στην τελετή για τα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της Περιφέρειας Κρήτης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση:

“Η σημερινή ημέρα είναι συμβολική για ετούτο εδώ τον τόπο. Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς τους αστυνομικούς που υπηρετούμε σε αυτόν εδώ τον τόπο στον οποίο εγκαινιάζεται άλλο ένα κύτταρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας “ναός” της δημοκρατίας, της τάξης και της ασφάλειας. Οι κάτοικοι αυτής εδώ της περιοχής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ετούτο εδώ το σημείο θα είναι το στήριγμα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή που ενδεχομένως συναντήσουν στη ζωή τους. Οι συνάδελφοι που θα υπηρετήσουν σε αυτόν τον σταθμό να έχουν δύναμη και υγεία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πολυσχιδείς καθημερινές υποχρεώσεις τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε όλη την ευρύτερη περιοχή”.
Ο Αστυνομικός Σταθμός λειτούργησε ως Αστυνομικός Σταθμός Κουτσουρά το 1984. Στη συνέχεια μετονομάστηκε Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού το 2017 με έδρα τον Κουτσουρά και τον Οκτώβριο του 2019 ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού μεταστεγάστηκε στο κτήριο που εγκαινιάστηκε σήμερα.

Πηγή : Ανατολή


 

Συνολικες προβολες σελιδας